> festival

Conferenties wordt >> Festival

 
 

Doopsgezind WereldWerk organiseerde jaarlijks een conferentie voor iedereen die geïnteresseerd was in thema’s rondom duurzaamheid, hulp- en vredeswerk, zowel binnen de doopsgezinde wereld als daarbuiten. Elke conferentie had zijn eigen thema. De conferenties werden afwisselend in Dopersduin en in Fredeshiem gehouden.

De conferenties van WereldWerk waren informatief van aard en zo zal het ook blijven. Thema's werden gekozen die aansloten bij ontwikkelingen en activiteiten van WereldWerk. Hier hoorde ook bezinning bij: bv. hoe geven wij praktisch invulling aan onze idealen? Hoe vertalen wij de nieuwe inzichten naar ons dagelijks leven? Daarnaast was er natuurlijk volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en netwerken.  

Op het programma van de WereldWerkconferenties stonden altijd interessante sprekers en afwisselende workshops, gegeven door experts vanuit verschillende invalshoeken. Ook was er een verrassend avondprogramma en een afsluitende viering. Voor jongeren van 16 t/m 30 jaar startte het programma al op de vrijdagavond. Voor kinderen was er een actief programma rondom het thema en voor baby’s en peuters was er kinderopvang.

De conferenties hebben niet alleen een nieuwe naam gekregen maar ook een iets andere opzet, vanaf nu organiseert WereldWerk elk jaar een Festival. Op 26 oktober 2019 werd het eerste Festival 'Het Huis van WereldWerk' georganiseerd. door COVID-19 ware twee jaar lang geen festivals. NU IS HET WEER ZO VER...

Doopsgezind WereldWerkfestival 22 oktober 2022

Wij maken het verschil!

Je bent al vanaf vrijdagmiddag 21 oktober 17 uur welkom in Dopersduin en kunt ook tot en met zondag blijven. Op zaterdag vindt het festival plaats. Het is voor zowel jong als oud. Dus ouders kom met je kinderen! En kinderen: neem vooral je ouders, vrienden, opa's en oma's mee!

We combineren het festival dit jaar met het verzenden van comforters voor mensen in landen van oorlog. Tijdens het festival kun je ook werken aan een quilt of comforter.
Binnenkort volgt meer informatie... maar, noteer de datum alvast in je agenda! Mocht je ook graag mee willen doen met de organisatie van het WereldWerkfestival, meld je dan bij Marijke Haisma.

 

 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Stichting Doopsgezind Wereldwerk
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2023 Doopsgezind.nl