> conferenties

Conferenties

 
 

Doopsgezind WereldWerk organiseert jaarlijks een conferentie voor iedereen die geďnteresseerd is in thema’s rondom duurzaamheid, hulp- en vredeswerk, zowel binnen de doopsgezinde wereld als daarbuiten. Elke conferentie heeft zijn eigen thema. De conferenties worden afwisselend in Dopersduin en in Fredeshiem gehouden.

De conferenties van WereldWerk zijn enerzijds informatief van aard. Thema's worden gekozen die aansluiten bij ontwikkelingen en activiteiten van WereldWerk. Hier hoort ook bezinning bij: bv. hoe geven wij praktisch invulling aan onze idealen? Hoe vertalen wij de nieuwe inzichten naar ons dagelijks leven? Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en netwerken. 

Op het programma van de WereldWerkconferenties staan altijd interessante sprekers en afwisselende workshops, gegeven door experts vanuit verschillende invalshoeken. Ook is er een verrassend avondprogramma en een afsluitende viering. Voor jongeren van 16 t/m 30 jaar start het programma al op de vrijdagavond. Voor kinderen is er een actief programma rondom het thema en voor baby’s en peuters is er kinderopvang.

Zie voor datums van conferenties onze agenda.

  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Stichting Doopsgezind Wereldwerk
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl