> conferenties wordt >> festival

Conferenties wordt >> Festival

 
 

Doopsgezind WereldWerk organiseerde jaarlijks een conferentie voor iedereen die geïnteresseerd was in thema’s rondom duurzaamheid, hulp- en vredeswerk, zowel binnen de doopsgezinde wereld als daarbuiten. Elke conferentie had zijn eigen thema. De conferenties werden afwisselend in Dopersduin en in Fredeshiem gehouden.

De conferenties van WereldWerk waren informatief van aard en zo zal het ook blijven. Thema's werden gekozen die aansloten bij ontwikkelingen en activiteiten van WereldWerk. Hier hoorde ook bezinning bij: bv. hoe geven wij praktisch invulling aan onze idealen? Hoe vertalen wij de nieuwe inzichten naar ons dagelijks leven? Daarnaast was er natuurlijk volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en netwerken.  

Op het programma van de WereldWerkconferenties stonden altijd interessante sprekers en afwisselende workshops, gegeven door experts vanuit verschillende invalshoeken. Ook was er een verrassend avondprogramma en een afsluitende viering. Voor jongeren van 16 t/m 30 jaar startte het programma al op de vrijdagavond. Voor kinderen was er een actief programma rondom het thema en voor baby’s en peuters was er kinderopvang.

De conferenties hebben niet alleen een nieuwe naam gekregen maar ook een iets andere opzet, vanaf nu organiseert WereldWerk elk jaar een Festival. Op 26 oktober 2019 werd het eerste Festival 'Het Huis van WereldWerk' georganiseerd 

 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Stichting Doopsgezind Wereldwerk
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl