> nieuws

Nieuws

 
25 februari 2018

Vacature voorzitter

Gezocht: een inspirerende en verbindende persoonlijkheid die onze nieuwe voorzitter wil zijn!

Als voorzitter geef je richting en leiding aan de organisatie. Je hebt een voortrekkers- en stimulerende rol bij de invulling van de nieuwe strategie en in het verder ontwikkelen van de organisatie.
Je hebt affiniteit met hulp- en vredeswerk in de wereld van vandaag.†Als voorzitter onderschrijf je de grondbeginselen, strategie en toekomstvisie van Wereldwerk en draag je deze actief uit. Je bent ingevoerd in de doopsgezinde wereld in binnen- en buitenland.†Tevens is het relevant dat de voorzitter draagvlak kan creŽren voor ideeŽn binnen de organisatie. 

Belangrijke talenten die je als voorzitter hebt en verder kunt ontwikkelen zijn leiderschap, ambitie, besluitvaardigheid, samenwerken, goed communiceren op meerdere niveaus en voortgang bewaken. 
Op korte termijn zoekt doopsgezind WereldWerk, stichting voor solidariteit en vrede, een nieuwe voorzitter.

Deze (niet betaalde) functie vergt in ieder geval: ruime bestuurlijke ervaring binnen sociaal-maatschappelijke organisaties, kennis van de doopsgezinde wereld in binnen- en buitenland, affiniteit met hulp- en vredeswerk in de wereld van vandaag, bindend en stimulerend vermogen en voldoende tijd voor het vervullen van de bij deze functie behorende taken.

Nadere informatie over: visie, missie, doel, werkwijze en structuur van doopsgezind WereldWerk, een uitgebreidere taakomschrijving en profiel van de functie van voorzitter en informatie over de selectieprocedure is te vinden op www.dgwereldwerk.nl.

U kunt ook contact opnemen met:
Ans Goezinne, waarnemend voorzitter: ansgoezinne@hotmail.com
Gerrit Jan Romeijn, secretaris: secretariaat@dgwereldwerk.nl

Personen, die belangstelling hebben voor de functie of iemand anders kennen, die hiervoor mogelijk geschikt is en beschikbaar is, worden verzocht dit kenbaar te maken aan bovenstaande personen.


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Stichting Doopsgezind Wereldwerk
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2020 Doopsgezind.nl