> agenda

Agenda

 
11 maart 2017, 12:00 uur

Krijg de klere!

Buitengoed Fredeshiem, Steenwijk

Kleding: je trekt het elke dag aan, het is mooi/ lelijk, functioneel, een communicatiemiddel en iets wat je regelmatig (tot je plezier of ergernis) aanschaft. Maar voordat de kleding in jouw kast terecht is gekomen, is daar al heel wat aan vooraf gegaan.

Als we over kleding praten en lezen, gaat het vaak over hoe het eruit ziet. Op deze voorjaarsconferentie willen we eens kijken naar de verborgen kanten van kleding: waar wordt het van gemaakt, onder welke omstandigheden, door welke mensen en met welke impact op mens en milieu? We worden aan het denken gezet door sprekers van Oikos en gaan in gesprek bij verschillende workshops.

Verder gaan we op allerlei manieren creatief experimenteren met kleding: je kan je eigen kleding ontwerpen,  er is een Repaircafé waar je kleding kan (laten) verstellen/repareren/ pimpen, en we organiseren een Kledingruil XXL. Neem dus ook vooral je eigen kleding mee waar je op bent uitgekeken en die je graag een ander gunt.
 
Wanneer?
De voorjaarsconferentie van Doopsgezind WereldWerk vindt plaats op 11 en 12 maart op Buitengoed Fredeshiem. Er is kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar en een programma voor de jeugd van 4-12 en 12-15 jaar. Voor jongeren van 16-30 jaar is er een programma, georganiseerd door JDVG, wat al op vrijdagavond 10 maart begint.

Kosten
De deelnemersbijdrage is voor volwassenen naar draagkracht € 97,50, € 75,00 of € 55,00. Voor kinderen van 5 t/m 15 jaar geldt een bijdrage van € 15,-, kinderen van 0-4 jaar mogen gratis mee (bij ouders op de kamer). Jongeren van de JDVG betalen van vrijdagavond t/m zondag € 27,50,

Aanmelden
Aanmelden voor de conferentie kan via dit formulier.
Jongeren (16-30 jaar) kunnen zich aanmelden via jdvg@doopsgezind.nl.

Contact en meer informatie
doopsgezindwereldwerk@gmail.com.


Terug
  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Stichting Doopsgezind Wereldwerk
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl