doopsgezind wereldwerk > verdubbel uw opbrengst

Verdubbel uw opbrengst

Hulp bij ķw project

'Verdubbelingsactie'

Als doopsgezinden delen we ons geloof in een wereldwijde verbondenheid. Onze zusters en broeders wonen over de hele wereld en werken vaak samen in hulpprojecten. Geen wonder dat in veel gemeenten dit internationale hulpwerk volop leeft.†

In Nederland steunen allerlei doopsgezinde instellingen en gemeenten ook een eigen project, waarbij zij veel mensen weten te betrekken. Stichting Doopsgezind WereldWerk vindt dat belangrijk en waardevol. Wij staan u daarom graag ter zijde met know how en eventueel met ons partnernetwerk en financiŽle middelen via onze 'verdubbelingsactie'. Daaraan zijn wel voorwaarden verbonden en er is een limiet.

Tijdelijke actie voor Tent of Nations

Doopsgezind WereldWerk ondersteunt in 2017 de deelname van Palestijnse kinderen aan een zomerkamp bij Tent of Nations. Hoe? Door voor elk kind dat een Doopsgezinde Gemeente in Nederland geheel sponsort, ook een kind te sponsoren. Doet u mee? Het beschikbare budget voor Tent of Nations is Ä 150,00 per kind (met een maximum van 10 kinderen). Zie voor meer informatie doopsgezind nl van februari 2017.


Hier vindt u de voorwaarden en het aanvraagformulier voor de verdubbelingsactie.

Meer informatie
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2017 Doopsgezind.nl